Total Views

duminică, 2 ianuarie 2011

2000 si inca ceva


Deci prima postare din 2011!Cu ce sa incep?
2010..un an frumos,iti multumesc ca ai fost,iti multumesc cu o oarecare strangere de inima ca ai trecut!Gandul ca sunt mai batran ma cam prapadeste psihic dar..asta e!
Scoala,iesiri seara,vara,plimbari cu bicicleta,certuri,panorama,tovarasi,peripetii,cateva persoane speciale,no name,frig,tigari,bautura,mahmureala,ganduri triste,ganduri fericite,schimbare,indiferenta,distractie,plictiseala,nervi intinsi,relaxare!Intr-un cuvant 2010 a fost un zambet pentru mine,un zambet pe fata mea,un zambet aproape continuu!Iti zic mersi 2010!
2011..Hmm,as baga un trailer dar nici n-am inceput filmarile!defapt la dracu cu scenariile,mam plictisit de chestii planificate in viata mea!Fara duble,fara editari,fara scurtaturi si fara regrete!
Va urez tuturor un 2011 plin de lucrurile pe care le vreti cel mai mult:bani,femei,fericire si alte chestii!Io vreau un an plin de lucruri inedite,vreau sa fac ceva nou in fiecare zi!Si sper sa o las mai usor cu betiile si cu tigarile si sa ma bag la invatat dar..vom vedea!
LA MULTI ANI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu