Total Views

sâmbătă, 23 aprilie 2011

23..alta zi normala si totusi atat de diferita


Am trecut de ora 12:00 alaturi de persoanele care inseamna cv pt mn si pentru care insemn ceva!Cu nasu meu si cu fratioru meu!
Am spart o sticla de sampanie intr-un parculet si am fumat o tigare pe banca alaturi de Mada si Leo si credeti-ma ca m-am simtit pentru prima data fericit dupa mult timp!
Iar pentru cei care mi-au urat la multi ani..tot respectu si multumirile mele,aveti grija si Dumnezeu va iubeste pe toti,eu nu!

sâmbătă, 9 aprilie 2011

Tovarasi frate!!

Cu cine sa incep?
Incep cu Madalin,fratioru meu,nasu meu(teoretic nu e nasimiu dar va fi in viitoru departat cand ma voi stabili la casa mea cica).El e singuru care nu ma facut pe la spate,care ma ajutat chiar daca i-am cerut sau nu ajutorul iar pentru asta ii voi fii mereu recunoscator si ii zic acum aici si oricand:Te iubesc fratioare!
Leo!E un neamt si jumatate!Defapt e roman/canadian/neamt.Defapt e fratioru meu care chiar daca e el mai credul tot merita tot respectu si stima pentru ca e o persoana de nota 20.
Astia sunt Fratii mei acum momentan si sper ca si pe viitor sa ramana.Acum incep cu restu!
Paul.Imi e dor de tine frate si imi lipsesti.Chiar daca ne vedem in fiecare zi la scoala nu te-am mai vazut de mult timp!Tot te iubesc si tin la tine enorm!
Adi.Genu de persoana de treaba care te ajuta si rade cu tine.Cu toate ca esti usor de influentat si ai o problema in materie de femei(orice tipa poate sa iti puna capac la modu ca te influenteaza cu multe lucruri)
Si inca o multitudine de persoane cu care am arso si pe care ii voi enumera pentru ca pur si simplu nu vreau sa lungesc si mai mult postu asta:Chris,Tomi,Ispi,Flo!