Total Views

duminică, 30 septembrie 2012

Misterul din noi

Sper doar sa am curajul sa termin aceasta postare la ora asta atat de tarzie din noapte.
Am o multime de probleme si o multitudine de factori care le provoaca.Sincer,sper sa imi gasesc echilibrul iar  daca el nu exista o sa imi dau o impresie de echilibru temporar.
Am trecut prin cacat si am impresia ca tinde sa se transforme in diaree insa nu am nevoie de nimeni ca sa ma judece!HABAR NU AI PRIN CE AM TRECUT DECI TACI IN P**A MEA DIN GURA!Sfaturi,da! ,insa judecati sau critici,nu!
Sunt complicat si simplu in acelasi timp,tot ce trebuie sa faci este sa asculti ce zic,sa te pui putin in locul meu si sa lasi la o parte orice deducere pe care tinzi sa o faci.Sa vezi cuvintele asa cum sunt fara sa cauti miezul din dodoasca acolo unde el nu e,fara sa incerci sa gasesti niste sensuri ezoterice la niste cuvinte banale care exprima o CEVA!Sa intelegi acel CEVA fara sa faci o analogie la CINEVA,PENTRU CE,CAND,CUM,UNDE,IN CE SITUATIE!
Am rabdare si sunt calm la fel cum apa e uda si piatra e tare!Adica foarte multa rabdare si calmitate,in schimb daca reusesti sa treci peste limita ma schimb complet!
Vreau foarte putine lucruri in viata si asta pentru ca trebuie sa fac foarte multe lucruri.Ca sa intelegi ce vreau sa zic o sa trebuiasca sa definesc "vreau" si "trebuie".
Trebuie=nu exista alta optiune pentru ca daca nu reusesc ma duc dracu la propiu.Trebuie sa ajung sus,trebuie sa devin cineva.Fara daca sau poate,fara ce-ar fi fost!
Vreau=vreau sa o vad pe bunica!Doamne,cat de dor imi este de ea!Era singura persoana cu care chiar puteam sa vorbesc,chiar ma intelegea si imi dadea sfaturi si critici intr-o maniera in care pur si simplu le primeam cu zambetul pe buze si le intelegeam!
Vreau sa am o casa a mea si o masina in urmatorii 2-3 ani.
Ai inteles diferenta?La mine imi doresc tine deja de himeric si nu prea imi doresc lucruri!
Fiecare din noi e format intr-un fel si totusi orice persoana am vedea daca am privi-o cum trebuie am gasi o parte din noi in ea,fie acea parte rea sau buna.Cand nu ne place o persoana defapt nu ne plac trasaturile noastre negative pe care le identificam noi in acea persoana.Cand ne place o persoana,identificam trasaturile pozitive pe care acea persoana le are in comun cu noi.
Deci noi ne uram si ne iubim in acelasi timp.Este un adevar universal valabil din punctul meu de vedere pentru ca nu exista binele absolut fara un pic de rau si nu exista raul absolut fara un pic de bine.In schimb,fiecare situatie are 2 parti,cea buna si cea rea.Noi putem sa alegem ce sa privim si astfel noi alegem cum sa fim.Daca preferi sa fi suparat,trist,melancolic si alte dastea,te invit sa privesti partea rea,daca nu,atunci zambeste si priveste partea buna.
Zambetul este cel mai puternic atuu pe care il ai in viata!Foloseste-l.Zambeste-ti tie in oglinda in fiecare zi ,zambestele si celorlalti si fiecare zi o sa fie mai buna.Daca nu reusesti sa zambesti la sfarsitul unei zile inseamna ca acea zi este o zi pierduta(si ma refer sa chiar incerci sa zambesti).

Sper sa intelegeti ceva din aceste ganduri random asternute in miez de noapte pe blog,cat despre altceva....ne mai auzim,va urez o seara minunata!

duminică, 6 mai 2012

Insensibil.

Insensibil.
Atat este de zis. Asta e ultimul sentiment pe care l-am simtit si se face aproape o saptamana de cand l-am simtit.
Nu mai sunt capabil sa simt nimic. Rad fara sa mai pot rade in interior,nervos nu mai pot fi pentru ca nu ma mai enerveaza nimeni,trist nu sunt chiar daca as vrea sa pot simti acest sentiment ,melancolic ,orgolios ,mandru...deloc .Rusine ,mandrie ,teama, orgoliu, frica ,tristete ,fericire...totu e gol!
Oricat as mai vrea sa simt ceva nu mai pot.
Sunt nesimtitor si m-ar afecta daca as simti dar nu simt,nu ma afecteaza deci nu imi pasa.Nu mai imi pasa de aproape nimic.Mai raman eu cu dorintele mele,asteptari nu mai am!Nici de la viata,nici de la persoane,nici macar de la Dumnezeu!
Eu cu visele mele realiste pe care le voi implini!Eu cu mine raman.Care mine cand mi-am pierdut ultima bucata din suflet acum 2 saptamani?Care mine cand am varsat ultima lacrima pe care o mai aveam acum 2 saptamani?
Mai raman doar eu cu o umbra care a fost la un moment dat mine!Raman eu!
Va spun noapte buna si va urez tot binele din lume!

vineri, 20 aprilie 2012

O intrebare

Cat valoreaza un principiu?
Principiile,niste dovezi clare ale unor complexe formate in cursul vietii unei persoane.Un om fara principii nu este un om fara caracter ci este un om liber,capabil sa actioneze exact cum ar vrea sa actioneze,nu cum ar trebui.Un om fara principii nu are regrete.Moralitatea nu este un principiu ci o natura umana,te nasti cu ea sau nu te nasti cu ea.Principiile sunt acele reguli predefinite de noi,extrase,asimilate de la altii sau create de noi care ne limiteaza,deci ne limitam noi pe noi!
Prefer sa imi distrug sistematic toate principiile pentru a-mi evidentia clar complexele si inevitabil pentru a ajunge sa le distrug.
Principiile ne costa libertatea si libertatea ne costa principiile!Voi alegeti!
Revenind la mine.Eu am avut o tona de probleme si treburi si nu prea am mai reusit sa scriu dar ma intorc acum putin mai intelept si copilaros,putin mai tembel si destept,eu ma intorc ramanand tot eu intr-o mica mare masura deci va pup:*!